Vinduespolering – et par gode råd

Vinduespolering er en af de ting jeg altid tager mig selv i at udskyde i en uendelighed. Jeg begynder ofte at tænke på det allerede en måneds tid efter mine vinduer er nypudsede, men efter to måneder har jeg ligesom vænnet mig til at mine vinduer er sådan lidt, hvad skal man sige, uigennemsigtige 🙂Men det er faktisk ikke fordi jeg ikke kan finde ud af det, jeg er faktisk en fremragende vinduespudser hvis jeg selv skal sige det. Og jeg har et par tips jeg gerne vil dele med læsere af denne blog.

Start altid med at vaske vinduesrammen godt af så skidt og snavs på rammen ikke besværliggør selve poleringen når du skal i gang med vinduet. Er der sorte pletter på rammen kan det betyder der er svamp i rammen og dette sidder dybere end bare overfalden. Er der sorte plamager eller prikker anbefaler jeg at købe noget svampedræbende så rammer ikke går til i svamp.

Når vinduesrammen er i orden kan selve vinduesvask og vinduespolering starte. Køb en god sæbe og vask altid oppefra og ned.

Når vand og sæbe skal fjernes sørg altid for at køre fra side til side.

Før i tiden anbefalede man brug af avispapir til efterpolering da tryksværten indehold bly og dermed havde en polerende effekt. I dag har avispapir ikke den samme effekt til vinduespolering men jeg mener bestemt stadig det virker. Mine vinduer bliver ganske enkelt mere jævnt polerede når jeg bruger brugte aviser til efterpolering.

Ofte er det dog et stort arbejde at pudse alle vinduer og professionelle kan gøre det langt hurtigere.

Vinduespudsning i Århus

I travle perioder har jeg ganske enkelt ikke tid til at stå for vinduespudsning selv, og jeg bestiller ofte en vinduespudser til udførelse af arbejdet. Jeg vil gerne anbefale denne super gode vinduespudser i Århus. Han er både hurtig og kommer altid til aftalte tid.

Og indrømmet selvom jeg har mange gode råd når det kommer til vinduespudsning så er det faktisk ofte jeg bestiller jfpolering til opgaven. Det tager ca dem 1/4 af tiden det tager mig og resultatet er altid fremragende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *