Hospitalsinventar forsvinder fra hospitalerne

Nogen gange bliver jeg så ærgerlig når jeg læser nyheder, det er måske også mediernes formål da dårlige nyheder jo præger den daglige nyhedsdækning 🙂 Det var lidt et sidespor men sagen er den at jeg læste en artikel om hvordan legetøj forsvinder fra danske hospitaler. Hvor er det altså bare en kedeligt samfund at leve i nogen gange, hvem dælen er det der kan findes på at stjæle legetøj fra et hospital? Der er sikkert en masse EUkrav til legetøj på et hospital og da hospitalsudstyr generelt er dyrt er det sikker ikke nogen lille udskrivning.

Når man læser artiklen vil man ser at det ikke blot er mindre ting der forvinder, men det er også barnevogne og fjernbetjeninger. Der er sikkert noget der bliver forlagt i dagligdagen, jeg tænker på de mindre ting, men en barnevogn forsvinder altså ikke bare lige af sig selv.

Heldigvis er der kommet mere konkurrence på salg af hospitalsinventar og hospitalsudstyr som man kan se af linket. Virksomheden er nystartet og er en velkommen konkurrent til de store firmaer som sidder solidt på markedet. Hospitalsinventar er som sagt generelt dyrt, men konkurrence fra mindre firmaer med færre faste udgifter kan virkelig rykke noget og ikke mindst måske tvinge de største til at nedsætte deres priser.

Jeg håber dog at der stadig er plads til de mindre virksomheder der sælger hospitalsudsyr da monopoler aldrig er godt for noget marked. Der skal være konkurrence for at markedet fungerer.

Men tilbage til emnet, hvem skal betale for at der stjæles barnevogne, rangler og DVD´er på hospitalerne? Det skal du og jeg via vores Skat. Problemet er nok at dem der stjæler ikke er dem der betaler skat i forvejen så de er nok ligeglade.

Jeg håber dog en dag det går op for os allesammen at vi skal lave være med at snyde, svinde og stjæle fra vores medmennesker og vi en dag kommer til at gå lidt mindre op i døde ting og lidt mere op i hinandens ve og vel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *