Skal man skrive testamente?

Jeg vil gerne høre hvad I mener om at skrive testamente, er det bare noget gamle gør eller er det noget alle burde gøre?

Fordelen ved at skrive testamente er jo at man er sikker på hvordan ens værdier fordeles, men måske man ikke skal tænke så meget på om man render hen og dør, og måske tænke mere på dagen i dag og hvad man kan gøre for at have det godt.

Hvad mener du som læser af bloggen, skal man skrive testamente eller ej?

Det hænger jo nok også sammen med om man har nogle værdier og ikke mindst om man har noget familie man bestemt ikke ønsker arver disse værdier.

Jeg har nogle plader og nogle guitarer jeg er meget glad for og jeg kunne rigtigt godt tænke mig at den person der arvede disse var en der virkelig ville sætte pris på dem, og ikke bare solgte dem for at få pengene.

Og hvad hvis man udelader nogen bliver de så sure, og vil det skabe splid i familien? Man skal i hvert fald tænke sig godt om når man skriver testamente, så man har det godt med det der kommer ud af det, men også at familien ikke kommer i flere stridigheder.  Under alle omstændigheder bør man overveje oprettelse af testamente. Om ikke for ens egen skyld så i hvert fald for familiens skyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *