Min kone skal sgu have en ny taske

Jeg vil gøre lidt godt for min kone

Nu er foråret på vej, varmen er på vej og jeg glæder mig til at nyde den lyse tid af året. Er det ikke også i foråret hormonerne springer op og kærligheden styrkes?

Jeg vil sgu give min kone noget særligt, noget jeg ved hun bliver glad for. Jeg har kigget på nogle dame-tasker i skind, jeg ved hun vil være vild med. Prisen er ikke lav, faktisk overhovedet ikke, men jeg har lige købt en ny plæneklipper til 6000 kroner, hvorfor så ikke købe en lækker taske til konen.

En gang i mellem skal man sgu give lidt slip og trække kortet igennem. En dyr taske og en tur på NOMA J

Om de har to eller tre michelin stjerner er jeg dog totalt lige glad med, jeg er sikker på maden er fremragende alligevel. Det er jo ligefrem blevet en stor nyhed i USA at NOMA ikke har fået tre stjerner, se bare her http://avisen.dk/nomas-stjernemangel-er-international-nyhed_162240.aspx , jeg inviterer konen derind alligevel.

Er smag alligevel ikke også ret subjektivt? Altså hvordan kan man skændes om en restaurant skal have to eller tre stjerner? Lad os fornøjes ved at vi er forskellige og har forskellig smag, og lad os ellers bare nyde maden, ja og vinen J

Når vi har været ude at spise og jeg har givet hende tasken, er det jeg vil høre hende om ikke vi skal lave kælderen om til billard stue med minibar, haha går den så går den, og det håber jeg den gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *