Mine nye badmintonsko

Jeg har længe haft nogle gamle badmintonsko. Nu har jeg endeligt fået købt nogle nye. Jeg købte dem og lidt tilbehør her. Jeg fik dette af vide over telefonen.

Badminton sko er det vigtigste til alle moderne badminton-spillere. Ifald badmintonsko ikke stabilisere og støtter, samt absorberende, vil badmintonudøveren ikke kunne flytte sig hurtigt og kontinuerligt på badmintonbanen og har ikke nok overskud og tid til at slå det optimale vindene skud. De features der definere badminton skoen speciel i forhold til fodtøj til andre sportsgrene er først og fremmest den let bløde top, da badminton er udformet som hurtige retnings bestemte skift frem og tilbage vil det næsten altid være et must med den højest mulige kontakt med banen netop med det i mente skal badmintonsko altid være let flexible ved fronten. Stødabsorbering er altid vigtig, fordi denne generation af badmintonatleter svæver en del for at komme lynhurtigt til badmintonbolden. Og sidst men ikke mindst støtte, på grund af udbredelsen af opbremsninger vil det altid være nødvendigt at få stabilitet til benet så det er muligt at undvige skader samt tabt speed når der ændres stig. Glemmer man de rigtige badmintonsko vil der ikke være nogen badminton-spillere som kan nå toppen af eliten.

Der er rigtig meget ekstra udstyr til badminton sporten, det vigtigste stykke vil altid være badminton grip, der bliver brugt til at rulle om grebet af badmintonketcher. Badmintongrip findes i utallige anderledes farver og udformninger. Af de mest populære må nævnes Yonex Super Grap samt Yonex Towl Grap, hver og en badmintonatleter vil altid have en mening om badmintongrip og hvorledes badmintongrip bør se ud formet og hvordan det bør sættes på. I samme gruppe som badminton grip er badminton strenge i samme grad omgærdet af en hvis form for ritual samt mystik. Der er utallige forskellige badmintonstrenge, som de mest værdsatte kan nævnes Yonex BG80 samt Yonex BG65. Der er badmintonstrenge i en bred vifte af tykkelser og farver, samt materialer. De bedste badmintonstrenge kommer, efter stort set alle badmintonudøvere mening, fra Yonex og bliver produceret på deres badmintonstrenge-fabrik i Japan. Sidst men ikke mindst skal jeg ikke undlade en genstand som alle badmintonudøvere er indehaver af, en badmintontaske. Til at transportere badmintonudstyr som badminton ketsjer, badminton-sko og badmintontøj høre under alle omstændigheder en badmintontaske. En badmintonbag er blevet opfundet 110% for badmintonatleter ønske. Fx. findes der en rum til badminton sko, og et eller to forskellige rum for badmintonketcher. En badmintontaske er naturligvis lavet så tasken kan indeholde badminton-ketcher og den har derfor for det meste udformet ligesom en badminton-ketcher. Hovedparten af badmintontaske indeholder stropper til skuldrene, så de har mulighed for at transporteres som backpack og derved er lettere at køre med, samt komme rundt med over-all. Ligesom alt badmintonudstyr findes badmintontasker i flere forskellige størrelser og farver. De største badmintontasker kan indeholde op til femten badminton ketcher samt mange par badmintonsko. Så også på taske fronten har man rig chance for at beslutte sig som badmintonspiller. Jeg fandt også nyttig viden på: http://www.yonex.de

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *